Přemýšlíte, jaký gastronomický výstřelek vyzkoušet? Máme pro vás dva recepty, se kterými se jen tak nesetkáte. Jejich příprava navíc zabere tolik času jako vaření obyčejných těstovin.
Špagetovo-párkoví šneci
Párky opatrně propíchněte špagetami. Budou-li se vám při tom lámat, předpíchněte párek nejprve párátkem. Výsledek vložte do vroucí vody a počkejte, dokud špagety nezměknou. Po vyndání z vody je obtočte kolem párku a voilà, šnek je na světě!
Špagetovo-párkové žížaly
Nakrájejte párky na tlusté plátky a skrz ukrojené strany je propíchněte několika špagetami. Opět ponořte do vroucí vody a vařte až do změknutí špaget.
Oba výsledné pokrmy můžete posypat strouhaným sýrem či pokapat kečupem. Doporučujeme podávat se zeleninovou oblohou.
Dobrou chuť!